Tvätt...


Idag så kom jag i alla fall upp ur sängen och ner till tvättstugan innan någon hann sno min tid, nu en maskin senare börjar jag vakna till liv, fick tidningen för en stund sedan och mötte min cp granne utanför porten. Hon stod och kasta snöbollar åt en liten hund som sprang runt på gården, väldigt konstig människa. Inte själva snöbollskastandet utan bara över huvudtaget. Tror hon bor där själv, inget som förvånar mig. Hur som helst så plocka jag upp tidningen på vägen in i lägenheten och möttes av Rosing i en röd jävla vinterjacka, som om det inte fanns tillräckligt av dem liksom, till vänster om bilden så stod det " jag kan inte vara en förebild för alla"  blev tvungen att läsa artikeln men den var tyvärr inte lika roligs om smakprovet. skrattar alltid lika gott till hennes reklam på hennes nya serie.. han kille som typ e 21 och säger framför kameran " hon e såå smart" det e humor. Tror inte att hon e dummare än någon annan hon gör bara dummare saker hela tiden, hon kallar sig osvensk i artikeln, och det kanske e sant, skit samma..!!

10 min till att min tvätt e klar. hoppas hon inte står där nere och kastar snö fortfarande för då vette fan va jag ska säga... hej igen låter ju lite konstigt...

Skola i morgon, var helt säker på att det var torsdag som gällde! hård jävla termin..

Just det läste med att de ska höja priset på mobilt bredband, det gillar vi inte... den som rör han dör som min vän bozzi brukar säga om hennes medtagna vindruvor på picknickar ute på gräset utan för Josefina.. good times... 

kram på er...
R.

schlager......


ÖÖöö... Snart har jag ätit en hel chips-påse själv och snart har jag tittar på hela melodifestivalen själv, vet inte vad som e värst. men just nu så känns det som det e de lättsaltade chipsen, men det går över. Det e värre med melodifestivalen den kommer sitta på min näthinna ett bra tag framöver. Börja bra med Valvet sen spåra allt ur... om du frågar mig. Den där du vinner över mig låten hade ju exakt samma melodi som corona reklamen där en kille hoppar i sängen och byter kläder, försökte hitta den på youtube men lyckades inte, men ni vet nog vilken jag menar. hur som helst  så han borde han diskas.

 Att det var Bard som skrev Din dag till Tommy Nilsson, det visste jag inte. En fjäder i hatten till herr Bard. 
 oj va länge det höll på, trodde det skulle vara slut på en timme. Men nu ska de duellera, heter det så? hmm... 
Nä lika bra att hälla upp lite päron soda och följa med i programmet för det verkar ju inte bli så mkt roligare än så här idag.

Ha det bäst..

Kram 
R.

Nattsvart!!!!


Nu e det kolsvart ute och det e kolsvart inne och allt e bara ett jävla mörker. och det enda man vill göra e lyssna på lugn musik och försöka sova bort kvällen, och hoppas att man vaknar upp i morgon med nya krafter och att man inte ska känna sig så jävla blockerad. Känns som allt man försöker få in bara försvinner lika snabbt som man läser orden i boken. och om inte hjärnan vill lära just nu så finns det inget att göra. 
Idag så har jag suttit och talat med min kära lilla vän i Umeå som skulle åka ner till Stockholm med 18.55 planet, hon e alltid så nervös när hon ska åka någonstans och allt känns så jobbigt, först så skulle hon inte hinna och så höll de på och byggde om på flygplatsen så hon skulle aldrig hitta, och på Arlanda sen så gick hon vilse en gång och inte hitta bandet där väskorna skulle komma direkt och hon var helt säker på att samma sak skulle hända denna gång, men efter ett antal telefonsamtal och sms så e hon nu på plats på perongen väntandes på att Arlanda express ska ta henne till city. Det hela e väldig sött, även om hon inte kan se det. 

Det konstiga e att vi bara träffats en gång lite kort i sthlms vimlet men vi bytte nummer och så har vi pratar väldigt mkt och ofta, men vi har inte setts igen och det var nog 3 år sedan. De gånger hon har kommit ner så har jag varit borta, eller inte kommit ifrån. Himla konstigt när man tänker på det, vi vet båda i stort sätt allt om varandra, alla mörka hemligheter och alla lyckliga stunder..mina kompisar hemma säger att jag e kär i henne, och det var en avgörande faktor till att jag flytta upp, men det vet jag inte riktigt om det stämmer. Men hon e i alla fall vacker som en dag i juni, lika vacker som hon e trevlig. Vi har sagt hundra gånger att vi måste ses igen och snart. oftast när vi kommer hem ifrån krogen och sitter på sängkanten och summerar kvällen för den andra just innan man ska sova. Men det blir aldrig så. inte än i alla fall. Ibland känns det som att det kanske vore bäst om vi aldrig sågs igen utan att vi istället fortsätter som det e nu. Så att inget riskeras att förstöras.  

Nu e klockan 21.27 och nu kan man faktiskt gå och lägga sig utan att det e konstigt.....

Hoppas du e mår prima....

Ses

kram.
R.

5 fria!

Kiosken stängde för 45 min sen och jag passa på och köpa lite mentos så man klarar sig tills man kommer hem. När jag kom tillbaka satt HH och fifty och prata om lisa, lisa e sjuksköterskan som fifty e lite förtjust i. och fifty berättar att det är idag som hon ska göra något med sin käke så hon kan börja prata igen, lisa har nämligen genomgått någon sorts operation i munnen, hur som helst så börja fifty tala om att detta e första tjejen som han träffat här uppe som inte varit gift eller förlovad eller haft barn, och att han tyckte det kändes som om han var på g nu... 
och helt plötsligt säger han så skönt pite mål. 

- ja det e ju inte som hon anna som hade barn utan att säga nåt, då e det ju liksom för sent att göra abort om ungen har kommit ut.. 

he-he he-he..! 

Sen satt han och svor över att palten som han köpte på ica här om dagen inte alls smaka som hans mammas... det e inte lätt alla gånger.... 

sjukt kul för oss andra i alla fall!!

kram
R.



yogi...

Klockan e stax efter 11 och jag kom just fram till skolans bibliotek och efter en rundvandring så hitta jag HH sittandes höst upp lurpassande på alla som kommer in och går ut. Lugn här idag, än så länge. Ingen godmat i matsalen idag, soppa med en klump tror jag det stod på menyn. Får bli en kycklingsallad, de brukar vara nice.

Nä nu ska jag ta och läsa lite, ha det bäst!

Ciao

R.

Just det HH satt och slurpa på en Red Bull när jag kom fram, och jag fråga vad han fick den ifrån för de säljer inte drycken i kiosken, och tydligen så var det en Red Bull tjej här inne med en låda på magen som dela ut dem till höger och vänster, så borde de vara varje dag. Over and out 10-4 10-4 …

 


Måndag-natt...

Damien Rice står för musiken just nu, en lugn låt som jag inte vet namnet på... ganska bra men lite sorgsen, men ändå bra.
Var lite sugen på att ta en promis bort till den natt-öppna macken ca 20 min bort, tjocktröjan åkte på och jag skulle just plocka fram ett par skor som jag kasta ett snabbt öga på termometern utanför mitt fönster och den stod på minus 24. Då kan man ju inte gå ut heller trist trist....
I morgon blir det keps i skolan tror det blir den med björnen på det e en personligfavvo. he-he... intressant!
Nu logga maggan ut, han skulle sova och jag tror jag gör likadant, klockan börjar bli mkt och i morgon blir det att läsa läsa läsa läsa .... tills ögonen och hjärna värker. 
Skulle bli minus 24 i morgon enligt 4ans väder, och minus 18 enligt 3ans tror jag det var, får se vem som får rätt. Hur som helst så kommer det bli en iskall-tisdag. 

sov gott...

kram
R.

Söndag!

Söndagar betyder söndagsfika och Beck på kvällen och denna söndag var ingen undantag. Men nu e filmen slut och tänderna e borstade och det enda som återstår e att hoppa i säng och läsa en halvtimme eller så länge man tänker på det man läser, Annars e det ganska så meningslöst.
Idag så prata vi om flugfiske, fifty berätta hur bra han var på det och att det var så de rulla i pite när det gällde fiske. Flugfiske i all ära men jag klarar mig alldeles utmärkt med lite rev och ett flöte att glo på. jag brukar ändå lyckas trassla ihop allt så 70% av fiske tiden går åt att pyssla upp knutar och så.  och om jag skulle försöka ge mig på flugfiske så går nog den statistiken upp en del. 

självklart gick min hörlurar sönder igår, tror det e mitt 4 par under en termin, fattar inte hur jag kan åka på alla söndagsexemplar.

Snart e det måndag och det blir inte kul, läsa läsa..... 

Hoppas du mår bra så hörs vi...
bye bye
R.

Innebandy onsdag...

Så var det onsdag och onsdag betyder innebandy för de flesta i min klass av killarna i alla fall. jag sitter dock vid sidan och och lyssnar på lite sköna toner och vilar ögonen lite. Fick tillbaka ett par handskar som varit på villovägar så det känns bra.. 
Tråkig dag idag. suttit inne hela dagen och bara gjort skolsaker och sen vilat skolsaker sen vilat... så himla trist. men det e en sån vecka så det är bara att gilla läget...
klockan e nu alldeles starx 17.30 och jag bestämmer att jag får vila en kvart till sen får jag gå in i skolan och läsa en stund. e inte hungrig så det e ingen mening att gå hem, har i och för sig ingen mat hemma heller så det hade inte varit en lösning på problemet heller om man ska vara ärlig.
 Sådan himla fin dag idag, kallt klart och solsken. Några prata om att gå hem efter lunch och gå ut och gå som alla de andra skellefteå -borna, och ta jobbet senare ikväll men det kändes som en dum idé då. Men jag ska nog ta min promenad senare ikväll, kanske vid åtta eller nått. vi får se hur man känner sig då, vi ristar inget i sten som man brukar säga......

Hoppas ni alla mår bra som jag gillar.....!! 

kramar 
R. 

Tisdag!!!

Hänger i soffan med ett par galna shorts på och en skön tischa, sitter och bläddrar lite bland kanalerna men det finns inget att se..typiskt tisdag. 
Te vore gott ska styr upp en ljummen kopp, ljummet e bäst annars blir det för varmt och man hinner inte känna smaken. Kollar igenom mina spellistor och försöker hitta något jag inte hört nå ett tag... och stannar till vid LA VOL1, sommar 08 känns långt bort nu när man sitter i en liten stuga vid en älv av is och snöhögar stora som bisonråttor. Ni vet hur man förknippar vissa låtar med vissa händelser. 
Låtar som closer med ne yo får mig att minnas bilresan ut genom LA när jag låg i baksätet på suv´n och små sov, det var så himla tidigt och vi hade varit ute kvällen innan på en sen middag och lite drinkar.
Closer dåna samtidigt som vi åkte ut i öknen, och 50 mil senare så stod man där inuti  vid den gigantiska svarta pyramiden och väntade på att få sitt rum, lukten av rök var det första som slog mig. Sak nummer två var alla pensionärer som kom åkande i sina eldrivna bilar där inne. Ibland tror jag inte man vet hur bra man hade det förrän man e hemma igen, känns så när man går igenom bilderna...

Sommaren 07 var allt skit skit skit... men 08 var underbar, bra resa med några av mina bästa vänner, många kräftskivor ute bland kubbar och snår. 
Jag undrar hur 09 kommer bli, säkert en del jobb, men även en resa vore nice, även om det bara blir för en vecka. Någonstans där solen skiner och man kan ligga under ett parasol och titta på folk och bara vara, någonstans där de har god mat och små gator med lite inhemska barer på.. det vore underbart.. men det är långt dit. Har en Jobbig termin framför mig. Men det är bara att ta jobbet som vi säger... ingen får stekta sparvar som flyger in i munnen på sig, utom kungen då.. eller vad var det han sa i det där talet... 

lugna och fina...
R.




 

0

n

0

m

Tisdag!

Ännu en dag slut, tycker de börjar kännas längre och längre. Idag så var jag i skolan väldigt länge. och fick faktiskt ganska mkt gjort. Jag titta på videor, det går långsamt och är väldigt tråkigt. och ibland känns det bara som man tittar utan att tänka på vad som egentligen sägs, då e man ute på djupt vatten och måste vakna upp ifrån sitt dagdrömmande så att man inte missar något. Nu på eftermiddagen så titta jag på familjerätten, det var bara två avsnitt så det e lugnt tänkte jag. Men så var de 40 min styck.. kändes som en evighet. 
Prata med en gammal väl för ett par dagar sedan, hon mådde inte så bra. tror det hade och göra med en sak som hon var med om för ett par år sedan.  Och det känns som de onda tankarna kommer och går ganska ofta hos henne tyvärr.. 
Nu sist hade det gått så långt att hon var rädd för att somna, eftersom drömmarna hennes denna vecka hade fått henne att återuppleva hemskheterna så hon var ledsen trött och uppgiven. Vad finns och säga då som tröst? Kändes som allt man sa var som att be en canser sjuk ta alvedon....!
Hitta en bra låt med van morrison för ett par dagar sedan som nästan blivit en ny favorit.. "days like this".....för ibland har man bara dagar då man varken vet ut eller in och allt känns konstigt, antar att vi alla har dem och att de försvinner lika snabbt som de kommer.... så e det nog.... 

ha det bäst!
R.


RSS 2.0