Ängeln i rummet..


Fel-fel fel......

djupa andetag djupa andetag, på sistone så har det vart mest djupa andetag, min mobil lade just av med och hjärtat mitt stanna för någon sekund, men efter ett par av och på tryckningar så funka den igen. skönt.  Utan mobil blir det väldigt ensamt...

djupa andetag...... 

" Det bor en ängel i mitt rum
 hon har sitt bo ovanför mitt huvud 
hon gör mig lugn och hon viskar until mig 
allt det jag säger dig" 

kramar 
R.



Lets dance is style, lets dance for a while!!

Söndag blev månad och allt blev allvar. Idag börja jag mina promenader, det slog mig att feb blev mars idag och det var dags att sjösätta mina lovord till mig själv, att så fort det blev mars så skulle jag börja med mina promenader. Två stycken om dagen, en på morgon och en på eftermiddagen, varje dag denna månad och ingen får gå långsammare än den senaste, då blir det en extra promenad. Detta kommer betyda att jag i om ett par veckor kommer bli tvungen att små jogga runt älven då jag gått så fort som jag bara kan. Idag gick jag på 1h 2min och 30 sekunder. 
Så länge man har sköna toner i öronen och lite rätt tänk så ska jag nog kunna ta mig runt på 40 min tror jag, det tror jag blir mitt mål den sista mars, även om det känns ganska omöjligt nu, 20 min till träbron eller max 15 tror jag behövs för sträckan på andra sidan älven e jobbigare. hmmm vi får se hur det går men vi hoppas på mens sana in corpore sana!

"Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
sooner or later they all will be gone 
why dont they stay young... " 

Nu e det sent, dags att knyta sig....
 kram på er..
R.


RSS 2.0