Paint the sky with stars.

Första advent idag, sett att alla mina grannar i huset mitt i mot har tagit fram sina julstjärnor och hängt upp dem i fönstret väldigt juligt. 

Imorse när jag vakna så kände jag mig lite seg så jag bestämde mig för att försöka somna om och hoppas att nästa uppvaknande skulle kännas bättre. Kommer aldrig ihåg mina drömmar på natten men om jag somnar om lite som idag så brukar jag minnas, antar att det e för att jag inte sover lika djupt. Drömmarna mina brukar vara helt konstiga och denna var inget undantag. Jag var ute i skogen och var vilse, sen börja det att regna och så jag lade mig under en jättestor svamp, och åt en riskaka, sen när regnat avtog så vakna jag. Så kan det vara.

Gick ut på stan för att få lite frisk luft innan det blev mörkt, fundera på att messa en kompis om vi skulle köra den traditionella söndagsfikan, men just som jag skulle ta tag i det så kom en förfrågan ifrån honom. Vi körde waynes som vanligt..

Sitter nu i soffan och tittar på trav, kontrollem ligger på mattan utom räckhåll. Funderar på om man ska försöka fixa lite mat eller om jag ska se om det inte går att leva på de där chipsen ifrån Pringles som jag åt för en stund sen:

Only time will tell…

Bye

R.

 


"My mama told me once....."

Idag är det lördag men det visste ni redan, och hela lördagen hittills har handlat om tråkiga saker som att stressa in till centrum bara för att systemet känner för att stänga redan vid 15.
 Efter att vinet var fixat så var det dags att ta städ jobbet här hemma men nu när det äntligen är klart så känns det som det roliga kan börja. I kväll så ska vi på någon maskerad på ett student hem, tydligen så är temat historiska personer men jag tror inte någon tar temat så allvarligt, inte jag i alla fall eller de jag går dit med.. 

Var på en affär här i centrum för ett par dagar sen med en kompis och vi hitta ett par rosa rutiga pyjamasbyxor som var så coola. Det tyckte tyvärr inte vederbörande, lite för skrikiga tror jag orsaken var... Men jag tycker det kan vara fint med lite färg. gäller bara att våga... syns man inte så finns man ju liksom inte något som mama told me once. 

lugn och fin då.....

ciao.
R.


Insomnia

Tror det e 3dje dagen i rad som jag sitter och tittar på poker mitt i natten. och varje kväll när jag lägger mig i sängen utan att egentligen vara trött så lovar jag mig själv att i morgon så ska jag vända dygnet rätt. 
Eftersom jag inte e nå trött så blir det till att ligga och läsa en och enhalv timme vanligtvis. 

idag på redovisningen så gick vi igenom ett köpekontrakt och ett köpebrev som vi hade lämnat in på en fastighetsöverlåtelse. men jag vet inte om det var för att jag var så himla trött eller om det var läraren som rörde till det så, att till slut så visste man inte riktigt vad det var som egentligen skulle ha varit med och vad som man inte behövde ha med, för hon prata minst lika mycket om alla sidospår som om det väsentliga.
 Tyckte mig se att hon hade skrivit ut alla kontrakt som hon fått in och jag trodde att vi skulle få dem tillbaka med en liten kommentar men det fick vi ej. hade varit kul med lite feedback någon gång på det man lämnar in.  

Istället var det precis det hon ville ha när vi efter lektionens slut skulle lämna in våra synpunkter på hur hon lagt upp lektionen. Skrev att det var all-good, vi har redan en irriterad lärare på denna kurs och det vore onödigt att reta upp ännu en..
bye bye..

R. 

Waa-waa-wii-waa!

Med en missad tvättid dagen min börja, men tvätta e tråkigt så det var inget att sörja.

Ut i kylan jag mot skolan istället vandra, för tunna kläder jag denna dag tagit på fanns bara mig själv att klandra.

 Biblioteket i skolan var lugnt, att det inte satt en kotte jag där kände var tungt. Plugga ensam e så himla trist, gäller att göra det med list.

Det blev mörkt och kvällen var här, och jag kan inte påstå jag mycket denna dag lär. 

Trött och hungrig jag känner hemåt går, då det mig slår, Jag sugen på pizza vara, bara inåt stan att fara. En Capriccioca jag av tanten beställa, hon fråga mig om hon inte en öl i mitt glas medans jag väntar skall hälla?

Med en öl i magen och en Capriccioca på ena handen jag hemåt balansera, höll på att tappa pizzan utan för cp tantens dörr hade inte varit kul att sanera.

Nu jag sova ska göra, men först min tandborste maskin köra..

God natt på er alla, i morgon jag hoppas vi ej skall behöva känna oss kalla!


Free fanta with haircut...

Tisdag blev onsdag och hux-flux så var vi en dag närmare helgen. Inte för att helgerna riktigt har samma betydelse som innan skolan starta. Då var helgerna något som man förknippade med ledighet och lite andnöd ifrån alla måsten som vardagen medförde. Men nu förtiden så är man mer ledig än upptagen känns det som, nu kan man kanske tro att det är något jag ser som dåligt, men så är det inte alls. Finns nästan inget bättre än att veta att kommande dag består av 24 fria timmar som man kan spendera precis efter eget tycke, det är väl en typ av livskvalité kan man tycka. Men för mycket av det goda är ju inte heller bra, men riktigt där är vi inte, häst-längder ifrån för att vara exakt.

Tisdagen var den bästa på länge, efter ett par timmar i skolan där vi tog jobbet på bästa möjliga sätt, och med oss menar jag min arbetsgrupp, som består av 5 arbetsmyror som inte alltid behöver gå för fullt för att göra ett jobb well done.

Tiden i skolan följdes upp av en sväng på stan, och med stan menar jag metropolen Skellefte city, hade en del saker att styra upp, tyvärr så gick inget av uppdragen min väg. Men en god kopp kaffe fick jag i alla fall i mig innan det blev dag att knalla hem för lite välförtjänt R&R.

Onsdagen börjar med tvättning mellan 07-12 så himla trist men ibland måste man, går liksom inte att komma undan...tyvärr

Lugn och fin då…

/R.


Hej mitt vinterland!

Första inlägget., att det skulle gå så långt vem skulle kunna tro det. Först Facebook efter påtryckningar och nu detta. Vad kommer härnäst skulle man ju vilja veta.

Hur som helst så sitter jag i alla fall här och skriver i min bruna soffa på min vita dator och på tven språkar Persbrandt på om något fall som jag inte hänger med i. Igår kom snön till Skellefteå men idag kom vintern. Det blåser och snöar ute värre en någonsin tidigare i Skellefteå, får jag hoppas för detta väder kan inte vara vardagsmat.

Hade för avsikt att ”ta jobbet” tidigare ikväll men det blev inget med det., satt istället och kollade åter på fåtölj som jag tycker skulle passa in väldigt bra här hemma, tyvärr så har man inte världens högsta inkomst för tillfället, men den som väntar på något gott blir aldrig fet som farfar säger. Så vi får se vad som händer…   

I morgon är det en ny dag, en dag som inte ska sovas bort, klockan skall ställas tidigt så jag hinner få lite gjort innan mörkrets infall som tyvärr redan infaller strax efter 14.30 här i norrland. Men det har väl sin charm med antar jag, kanske en charm jag lär mig uppskatta tomorrow!

Bye bye…….

R.

 

 


RSS 2.0