Bloody Sunday....!

Söndag igen, aldrig varit med om att veckorna tar slut så himla fort. Vanligtvis så är detta ett tecken på att dagarna e sjukt fullspäckade ifrån tidig morgon till sen kväll- men här är det helt tvärt om. Helgen bjöd på korridorsfest snöfall blixthalka men framför allt en hel del vitt vin och miller-times. Mkt speciellt folk ute i helgen, men kanske var vi speciellast av dem alla?! på både gott och ont. men mest på gott, visst ploppa det det ut ett par groder som man kanske i efterhand kanske kan tyckas vore bäst om de inte fått luft under vingarna. Men de kommer ju aldrig obefogat, men ibland kanske det e bäst att hålla käft, ta ledigt liksom.
På agendan i morgon är det skola först prio 1. Sen gå och försöka röra lite på sig, och innan man ställer in kryckorna mot V-gatan så skall det letas röda vantar, thats it.
Nu ska jag smyga ner till soprummet och bli av med lite flaskor & annat jag inte längre vill behålla...
forza gnaget förresten.. såg matchen hos maggan, kom dit med 10 fingrar men var på väg att lämna med 9, tydligen är det ingen bra idé att vilja känna på nosen på små vita hundar med små vassa tänder.......bloody sunday, bloody sunday... !
1154 over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0